lørdag den 24. november 2018

Finskbrød



Finskbrød - super nemme småkager med kun tre ingredienser.


Ingredienser:

  • 375 g Hvedemel
  • 250 g Smør
  • 100 Sukker

Sådan gør du:
  1.  Ælt alle ingredienser sammen.
  2. Stilles nu koldt - gerne natten over.
  3. Trilles nu i stænger på ca. 1 cm tykkelse.
  4. Pølsen trykkes nu lidt flad - se billede herunder.
  5. Skæres i passende stykker.
  6. Dyppes nu i æggestryelse og en blanding af hakkede nødder og perlesukker.
  7. Sættes på bageplade med bagepapir.
Bages ved 200 grader (almindelig ovn) i ca. 12 minutter (afhængig af ovn).

Finskbrød rullet og trykket lidt flade
Finskbrød dyppet i æggestryelse og Nødder/Perlesukker - klar til bagning

2 kommentarer:

  1. man kan også rulle dejen ud og så stryge den med æggestrygelse og dernæst drysse sukker og nøddeblandingen på og så skære dem ud inden bagning

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt sikkert. Go' idé.

      Mange hilsner

      John

      Slet