lørdag den 23. maj 2020

Hornbeks Rabarberkage



Hornbeks RabarberKage - En meget nem og hurtig kage. Alt blandes i en skål og røres sammen med en dejskraber. Lettere kan det ikke blive.


Ingredienser:
  • 225 g Sukker
  • 200 gram Hvedemel
  • 1 tsk vanillesukker (strøgen)
  • 150 ml Olie
  • 100 ml Mælk
  • 3 æg
  • 200 g Fintsnittede Rabarber
  • 3 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk Salt
  • 50 g Hakkede Hasselnødder

    Til toppen:

      Sådan gør du:
      1. Bland alle ingredienser i en skål.
      2. Rør det hele sammen med en dejskraber.
      3. Smør en springform (min er 24 cm) med bagespray.
      4. Hæld dejen i formen og sørg for at den er jævnt fordelt.
      5. Bages ved 200 grader (over/undervarme) i ca. 50 minutter.
      6. Tjek om dejen hænger fast i en strikkepind eller lignende.
      Lad kagen køle helt af.

      Glasuren til toppen røres sammen og smøres på kagen når den er helt afkølet. Pynt med Tørret Hindbær.


      Dette er alt hvad der behøves for at lave denne nemme kage

      Se min Brød Blog

      4 kommentarer:

      1. Tænkte om kagen fryses uden topping hilsen Tina

        SvarSlet
        Svar
        1. Hej
          Det kan du sagtens og så kommer du bare det på når den skal bruges.

          Mange hilsner
          John

          Slet
      2. Hej John
        Den rabarberkage er simpelthen SÅ god og nem.også uden topping .og en stor succes hos alle jeg har bagt den til..incl beboerne på mit arbejde.
        Mange mange tak ��

        SvarSlet
        Svar
        1. Hej
          Det glæder mig at høre.

          Hilsen John

          Slet