tirsdag den 11. december 2018

Fedtebrød



Fedtebrød


Ingredienser:
  • 200 g Hvedemel
  • 200 g Smør
  • 100 g Kokosmel
  • 100 g Sukker
  • 1/2 tsk Hjortetaksalt
  • Flormelis til toppen

Sådan gør du:
  1. Alle ingredienser - undtagen Flormelis æltes godt sammen og stilles køligt en times tid.
  2. Ovnen varmes op til 200 grader (Over/undervarme).
  3. Dejen rulles ud -  bredde på ca. 5 cm og en tykkelse på ca. 1 cm.
  4. Bages til de er gyldne - ca. 10 min.

Flormelis røres sammen med vand og eventuelt lidt romessens og smøres på kagerne. De skæres herefter i passende stykker.

2 kommentarer:

  1. De er så lækre. Min mor bagte også sådanne. De var skåret ud som harlekin. Jeg har bagt dem en enkelt gang.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej

      Lyder som en go' ide.

      Mange hilsner John

      Slet