tirsdag den 17. december 2019

Napoleonshatte



Napoleonshatte

Ingredienser - Mørdej:

  • 300 g Hvedemel
  • 100 g Flormelis
  • 150 g Blødt Smør
  • 1 Æg

Kransekagemasse:
  • 250 g ren rå Marcipan
  • 100 g Flormelis
  • 1 Æggehvide

Sådan gør du:
  1. Alle dele til Kransekagemasse æltes godt sammen.
  2. Alle dele til Mørdejen æltes sammen til en ensartet masse - Dejen lægges på køl.
  3. Mørdejen rulles tyndt ud og udstikkes i cirkler på ca. 8 cm i diameter.
  4. De lægges på bageplade med bagepapir.
  5. I midten af hver cirkel lægges en kugle af Kransekagemassen.
  6. Fold nu mørdejen op omkring kuglen med et tryk tre steder.
  7. Bages ved 200 grader med over/undervarme i 8 - 10 minutter.
Dyp de afkølede kager i chokolade.




2 kommentarer:

  1. De ser mega lækre ud. Hvor mange bliver der og kan de fryses?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej

      Tusind tak. Der bliver omkring 60. Du kan sagtens fryse dem.

      Mange hilsner

      John

      Slet