lørdag den 21. september 2019

Høje Kanelsnegle



Høje Kanelsnegle - Bagt Kanelsnegls Kagering


Ingredienser:

Creme:

Remonce:
  • 150 g blødt Smør
  • 150 g Mørk farin
  • 150 g Revet Marcipan
  • 3 spsk Kanel

    Sådan gør du:
    1. Kom alle de tørre ingredienser i røreskålen og bland dem godt sammen.
    2. Tilsæt det Bløde Smør i små klumper og bland dem godt med de tørre ingredienser.
    3. Tilsæt Mælk og Æg.
    4. Æltes  langsomt i røremaskinen i til dejen er blank og smidig.
    5. Lad dejen hæve ca. 45 minutter.
    6. Nu skal Remoncen laves. 
    7. Tag det bløde smør og tilsæt sukker, kanel og revet marcipan og rør det godt sammen.
    8. Rul nu den hævede dej ud til en firkant (rektangel).
    9. Smør remonce og kagecreme ud på dejen med en dejskraber - helt ud i alle hjørner.
    10. Rul dejen sammen.
    11. Skær rullen i passende antal stykker.
    12. Smør formene med bagespray pg placér sneglene i hver form.
    13. Lad sneglene efterhæve i ca. 30 minutter.

    Bages ved 225 grader (Almindelig ovn) i ca. 18 - 20 minutter.

    Lad dem afkøle.

    Serveres med glasur eller smeltet mørk chokolade.