fredag den 14. februar 2020

Chokoladekage



Chokoladekage - en af vores favoritter.


Ingredienser:
  • 150 g Smør
  • 250 g Sukker
  • 2 Æg
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 200 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 4 spsk Kakao
  • 75 ml Mælk
  • 75 ml Kogende Vand

Sådan gør du:
  1. Smøret røres sammen med sukkeret og Vaniljesukker.
  2. Æggene røres i et ad gangen.
  3. Mel, bagepulver og Kakao røres i sammen med mælken.
  4. Det kogende vand røres i.
  5. Dejen fyldes i en smurt aflang Brødform.
  6. Bages ca 1 time ved 175 grader (over/undervarme).

Kom smeltet chokolade på toppen.



Se min Brød BlogSe min Mad Blog


Ingen kommentarer:

Send en kommentar