lørdag den 14. marts 2020

Brunsviger



En herlig Brunsviger - Bagt i Bradepande (38 x 24 cm).


Ingredienser:

Remonce:
  1.  250 g Smør
  2.  500 g Mørk Farin
  3.  100 g Kagecreme - klik på linket

Sådan gør du: 
  1. Bland alle de tørre ingredienser i røreskålen.
  2. Bland det hele godt sammen.
  3. Kom resten af ingredienserne i. 
  4. Ælt dejen til den er glat og smidig.
  5. Lad dejen hvile en halv times tid.
  6. Giv Bradepanden lidt bagespray.
  7. Kom dejen i bradepanden. Fordel dejen ud i alle hjørner. Det er lettest at bruge våde fingre.
  8. Med fingrene trykker du huller i dejen - jævnt fordelt rundt på hele pladen.
  9. Kom Smør, farin og Kagecreme i en gryde og varm op til massen er flydende.
  10. Fordel den nu på hele dejen.
  11. Lad nu Brunsvigeren hvile et lunt sted i en times tid.
  12. Inden kagen bages, trykker du igen huller i dejen så remoncen kommer godt ned i dejen.
  13. Bages ved 220 grader i ca. 10 - 12 minutter. 


Lad brunsvigeren køle af inden du smager denne fantastiske kage.






Se min Brød BlogSe min Mad Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar