mandag den 27. april 2020

PariserToast



Parisertoast - En Fransk opfindelse.

Når jeg laver Parisertoast, så gør jeg det med et godt hjemmelavet Toastbrød, Skinke og 2 skiver ost.
De kan enten ristes i et Toastapparat, laves i ovnen eller steges på en pande.
Fremgangsmåden er den samme.


Ingredienser:
  • Toastbrød
  • Skinke - eller hvis det ikke haves, så et godt stykke Hamburgerryg
  • Ost

Sådan gør du:
  1. Skær skiver af Toastbrødet i det antal du skal bruge.
  2. Læg en skive ost, derefter et stykke skinke og så en skive ost igen.
  3. Læg en skive Toastbrød på til sidst.
  4. Rist nu brødet i et Toastapparat indtil brødet er gyldent.
  5. Eller læg de færdige Toast på en bageplade med bagepapir.
  6. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.
  7. Eller du kan smøre et lag smør på ovre/undersiden og stege dem i en varm pande, det de er gyldne og sprøde. Vend dem flere gange undervejs.


Se min Brød Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar