onsdag den 15. april 2020

Spaghetti og Kødsovs



Spaghetti og Kødsovs


Ingredienser:
  • 600 g Hakket Oksekød
  • 2 Løg, der finthakkes.
  • 200 g gulerødder - finthakkes
  • 200 g Selleri - finthakkes
  • 2 - 3 Laurbærblade
  • 1 dåse hakkede Tomater
  • 1 spsk Krydderieblanding
  • 1 spsk Paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 dåse Tomatpuré (140 g)
  • 300 ml Rødvin
  • 200 ml Fond
  • 3 spsk Rapsolie
  • Frisk Spaghetti
  • Smag til med Salt og Peber

    Sådan gør du:
    1. Kom Rapsolien i en gryde.
    2. Svits de hakkede løg til de tager farve.
    3. Kom kødet i og brun det godt af.
    4. Tilsæt krydderierne og Laurbærblade og bland det godt med kødet.
    5. Kom de hakkede Tomater i sammen med 1 dåse Tomatpuré.
    6. Tilsæt Rødvin.
    7. Kog op under omrøring.
    8. Når det har kogt et par minutter skrues der ned og du lader det nu simre under svag varme et par timer.
    9. Smag til med Salt og Peber.
    10. Kog din Spaghetti.

    Lad retten hvile i ca. 10 minutter inden servering.



    Serveres med et godt Flutes. - find hjemmelavet Flutes her.



    Se min Brød Blog

    Ingen kommentarer:

    Tilføj en kommentar