torsdag den 21. maj 2020

Kødsovs og nye Kartofler



Kødsovs og nye Kartofler


Ingredienser:
  • 500 g Hakket Oksekød
  • 2 Løg, der finthakkes.
  • 200 g gulerødder - finthakkes
  • 1 rød Peberfrufr - skæres i tern
  • 2 - 3 Laurbærblade
  • 1 dåse hakkede Tomater
  • 1 spsk Krydderieblanding
  • 1 spsk Paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 dåse Tomatpuré (140 g)
  • 300 ml Rødvin
  • 200 ml Fond
  • 3 spsk Rapsolie
  • Nye kogte kartofler
  • Smag til med Salt og Peber

    Sådan gør du:
    1. Kom Rapsolien i en gryde.
    2. Svits de hakkede løg til de tager farve.
    3. Kom kødet i og brun det godt af.
    4. Tilsæt krydderierne og Laurbærblade og bland det godt med kødet.
    5. Kom de hakkede gulerødder og Peberfrugten i.
    6. Tilsæt din fond.
    7. Kom de hakkede Tomater i sammen med 1 dåse Tomatpuré.
    8. Tilsæt Rødvin og lad det koge lidt ind.
    9. Kog op under omrøring.
    10. Når det har kogt et par minutter skrues der ned og du lader det nu simre under svag varme et par timer.
    11. Smag til med Salt og Peber.
    12. Kog de nye Kartofler.

    Lad retten hvile i ca. 10 minutter inden servering.



    Serveres med et godt Flutes. - find hjemmelavet Flutes her.



    Se min Brød Blog

    Ingen kommentarer:

    Tilføj en kommentar